Lokalita

lokalita

Jedinečná atmosféra na každom rohu

Hawana Salalah, najväčšia ománska turistická destinácia, ktorá sa rozprestiera pozdĺž siedmich kilometrov bielych piesočných pláží a tyrkysových vôd, je celoročnou destináciou, ktorá prekypuje životom. S 1100 hotelovými izbami a rozmanitou škálou prémiových zariadení vrátane tzv. freehold nehnuteľností, prvotriednou marinou, aquaparkom Hawana, reštauráciami, kaviarňami a radom vodných a pozemných aktivít. Tu je život výnimočným každý deň!

oman 003 priroda
oman 001 kultura
oman 002 dostupnost

Sultanát Omán

Vitajte v Sultanáte Ománe, kde sa na juhovýchodnom pobreží Arabského polostrova nachádza jedinečná symbióza politickej a hospodárskej stability, bohatej histórie a nádhernej prírody.

Navštívte Salalah, ktoré sa stalo premiovou medzinárodnou turistickou destináciou po celý rok a je známe ako Krajina kadidla.

Preskúmajte tunajšie zelené wadisy, biele piesočné pláže, starobylé pevnosti a múzeá a ponorte sa do histórie a budúcnosti tohto krásneho kúta sveta.

Výhodou je dostupnosť priamych letov z Prahy a hlavná sezóna, kedy si môžete užiť Omán naplno, trvá od augusta do apríla. Okrem toho nájdete v okolí aj moderné nákupné centrá a kvalitné zdravotnícke služby.

Výlety po okolí

V oblasti Salalah máte možnosť objavovať krásu miestnej prírody, bohatú históriu a tradície.

Medzi najlepšie miesta na návštevu patrí starobylá pevnosť Al Hafa a Múzeum Salalah, ktoré vám približujú minulosť a budúcnosť tohto kúzelného kúta sveta.

Wadi Darbat a Frankincense Land Museum ponúkajú jedinečnú možnosť nahliadnuť do kultúrneho a historického bohatstva tejto oblasti.

Nezabudnite tiež navštíviť nádhernú pláž Mughsail Beach a preskúmať Sumhuram Old City & Archaeological Park.

vylety 003 architektura
vylety 002 lod
vylety 001 zoo

Mapa projektu

Predaj nehnuteľností v Ománe ponúka skvelú príležitosť pre investorov.

Priložená komunitná mapa projektu ukazuje rozloženie jednotlivých projektov. Dokončenie ich výstavby sa očakávania do piatich rokov.

Tieto nové domy ponúkajú špičkové vybavenie a moderný dizajn, čo je ideálne pre rodiny aj jednotlivcov hľadajúcich kvalitné bývanie. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť na investíciu do Ománu.

gastro 003 rotana coco beach bar
gastro 001 rotana silk road
gastro 002 rotana arabesque lounge

Gastronómia

Pokiaľ hľadáte rozmanitú gastronomickú skúsenosť, potom sa nehľadajte ďalej než plážové reštaurácie a kaviarne v Marina.

So širokou ponukou medzinárodnej kuchyne v plážových reštauráciách, budete môcť ochutnať pokrmy z celého sveta. Pre intímnejšiu a uvoľnenejšiu atmosféru sú útulné kaviarne v Marina tou správnou voľbou.

Či už máte chuť na sýte jedlo alebo len rýchly snack, pre každého tu je niečo, čo si užije.

Zážitkové aktivity

Dhofar ponúka návštevníkom možnosť zažiť krásu prírody jedinečným spôsobom.

Pešia turistika po dunách je obľúbenou aktivitou, ktorá vám umožní preskúmať rozľahlé púštne krajiny a objaviť skryté poklady. Vodné aktivity, ako je plávanie a potápanie s maskou a plutvami, vám dávajú príležitosť zažiť krištáľovo čisté vody a úchvatný život v mori, ktorý oblasť ponúka.

Neprekonateľnú krásu Dhofaru najlepšie zažijete tým, že sa ponoríte do rozmanitých aktivít, ktoré oblasť ponúka.

aktivity 003 masaze
aktivity 001 vodni sporty
aktivity 002 poust

Pomôžeme vám nájsť vhodnú nehnuteľnosť nielen v Ománe

Nechajte sa inšpirovať prirodzenou krásou omamného Omanu a upokojujúcou prítomnosťou Arabského mora.